Een nieuwe Buurman en Buurman waarin het wél lukt!

capture-3
Heb je wel eens het idee dat je kinderen handiger zijn met gadgets dan jijzelf? Een spelletje spelen op de tablet? Je kind maakt je zo in. Zelf een film starten op de multimedia-pc? Ook daar draait een kind zijn of haar hand niet voor om. Met zo’n kleine techneut in huis, kun je jezelf af en toe behoorlijk onhandig voelen.

Gelukkig hoef jij je echt nog niet zo’n stuntel te voelen als de buurmannen uit Buurman en Buurman. Die kunnen er wat van – ongetwijfeld tot hilariteit van je kinderen (en misschien ook wel van jezelf). Bij Buurman en Buurman lijkt immers nooit iets zomaar te lukken… Toch?

In dit filmpje zien we dat de twee mannen de slimme thermostaat Toon® van Eneco in hun hart hebben gesloten. Ineens kunnen ze wél de temperatuur in huis regelen, op afstand het licht bedienen en is er zelfs een slimme rookmelder.

Thuis zijn wij fan van Smart Home gadgets, al laat ik dat meestal aan de man des huizes over. Ik ben nou eenmaal een koukleum, dus thuiskomen in een lekker warm huis is voor mij een utliem geluksmomentje! Kijk ook wat Toon voor jullie huis kan doen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *